Vidovnjak Alois Irlmaier je nakon drugog svjteskog rata bio optužena za „vještičarenja“ ali su ga oslobodili jer je tačno opisao šta je suprugaod sudije radila taj dan i šta je obukla. Prema njegovom predviđanju treći svjetski rat će se voditi na Bliskom istoku i Mediteranu i on je neizbježan,a sve će početi ubistvom na Balkanu.


On tvrdi da će svi pozivati na mir, ali odjednom će izbiti rad na Bliskom Istoku gdje će se velike pomorske sile suočiti na Mediteranu sa neprijateljem i situacija će postati jako napeta, dok će se prava iskra zapaliti na Balkanu – kada dva čovjeka ubiju trećeg visokopozicioniranog i budu plaćeni od strane drugih ljudi, jedan je ubica manji, dok je drugi svjetlije kose i mnogo viši od prvog. Ovo sve će se dogoditi na Balkanu.


Preko velike vode, osveta će jako brzo doći, međutim na Aljasku i na Kanadu u isto vrijeme žuti zmaj će izvršiti invaziju, a rat će početi onda kada zlatni grad bude uništen. Rat će preko noći doći bez ikakvog upozorenja, a ta godina kće biti vrlo plodna i bogata.
Pokreće Blogger.