Ukoliko Ukoliko imate višak masnoće u svom organizmu ili vas muče nakupljeni paraziti na pravom ste mjestu. Predstavit ćemo vam odličan recept kojeg ćete napraviti sa samo dvije namirnice a koji će vam pomoći da svoja crijeva očistite do najsitnijeg detalja.
Često se može desiti da jedete velike količine slatkog i da pored toga se ne možete zasititi. To je znak da iamte pristutne parazite u crijevima koji vam crpe sve zalihe ugljikohidrata.

Šta vam je potrebno?


100g sjemena od lana
10g klinčića suhog
Priprema: Ova dva sastojka sameljite u prah i dvije kašike ove smjese uzimajte ujutro 3 dana jedan iza drugog. Ukoliko želite ovaj prah pomiješajte sa malo vode ili dodajte kao sastojak svom doručku.


Nakon ta tri dana koja ste konzumirali morate napraviti 3 dana pauze zatim opet ponoviti ovaj postupak i tako narednih mjesec dana dok se vaša crieva i tijelo ne oslobode parazita. Pored toga uzimajte veće količine vitamina i minerala jer su oni neophodni onda kada imate neke strane parazite u tijelu. Tada će se tijelo jače boriti da ih ukloni i eliminiše iz organizma.
Podijelite ove super recepte i sa svojim prijateljima, neka i oni riješe svoj problem sa masnoćama i parazitima iz stomaka.
Pokreće Blogger.