Mada ovih dana izgleda da telesna težina nije važna, ipak ima ljudi koji žele da budu zdravi i u formi. Da bi to postigli, oni vode računa o ishrani, vežbaju i još mnogo toga, a da nisu svesni da nekoliko običnih namirnica koje svi imamo u kući ubrzavaju sagorevanje masti i potpomažu mršavljenje. Uzmimo za primer kafu – ako u nju dodamo ove sastojke, ona će delovati poput preparata za sagorevanje masti. Pogledajte šta treba da uradite.

Potrebno vam je:
* 2 kašike meda
* 1 kašika cimeta
* 1 kašika kokosovog ulja


Dodajte ove sastojke u kafu svakoga dana, a za najbolje rezultate pijte je dva puta dnevno. Ovo je savršen recept za sagorevanje masti i ubrzavanje metabolizma. Evo i zbog čega.
Med
Med je prirodni zaslađivač sa niskim glikemijskim indeksom i on povećava potrošnju enrgije u telu. Ako volite slatku kafu, u nju dodajte 2 kašike meda umesto šećera i učinićete korisnu stvar za svoje zdravlje.
Cimet


Cimet spašava živote od antičkih vremena. On je odličan lek za pacijente koji boluju od šećerne bolesti, jer snižava nivo šećera u krvi i ubrzava metabolizam. Na taj način sagoreva masti i smanjuje naslage na stomaku, čineći telo vitkim i zdravim.
Kokosovo ulje
Kokosovo ulje nije dobro samo za spoljašnju upotrebu, već i za unutrašnje organe. Ono poboljšava njihov rad i ubrzava metabolizam tela. Kada se u organizmu sagoreva kokosovo ulje, oslobađa se toplota koja redukuje višak masti.
Izvor: fokuzz.com
Pokreće Blogger.