BIVÅ I ZADRUGAR IZNEO Å OKANTNE TVRDNJE: Luna nije dobro ODGOJENA, Anabela ju je ostavila samu u trinaestoj godini! (FOTO)
Ponovo se pozabavio likom i delom svoje bivše drugarice Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas, sa kojom je, takođe, svojevremeno bio u sjajnim odnosima.
Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs pre 2 dana  pre 2 dana
Lunu Đogani, drugoplasiranu učesnicu rijaltiija "Zadruga", i dalje svi komentarišu. Njeni bivši cimeri iz Bele kuće i dalje govore o njenim postupcima iz "Zadruge", ali i o njenom životu koji je vodila pre rijalitija, o čemu se još jednom u nizu pozabavio novinar Milan Milošević.


- Te njene histerije, koje je imala u „Zadruzi“, govore dovoljno o tome da nije dobro odgojena. Uporno govori da je rasla pod staklenim zvonom, a ja odlično znam njeno detinjstvo, bilo je tu tzavica, svega. Mislim da se Luna, iskreno, nije dovoljno socijalizovala. Anabela i Gagi su se tokom Luninog puberteta trudili da joj pruže mnogo više nego što su imala ostala, obična deca, upravo zato da bi nadomestili te njene nemire i traume iz detinjstva. To je ostavilo posledice na njeno odrastanje i ponašanje. Kada sam gledao sve te Lunine svađe, pomislio sam da je ona možda navikla da gleda sve to u svojoj kući, da je njoj to potpuno normalno - rekao je Milošević za Pink.rs i dodao:

-
Ne mogu reći da je Luna dobro odgojena ako ju je Anabela u 13. godini ostavila samu, prepustila je samoj sebi, kada se udala za Andreja i otišla u Bosnu! To su ti propusti Anabelini, zbog toga je ona bila nemoćna da utiče spolja na Lunu. Svaka Anabelina reč, koju je uputila Luni, bila je pogrešna. Anabela je napravila Lunu ljubavnicom, niko drugi - tvrdi Milošević.

Autor: Pink.rs
Pink.rs
Pokreće Blogger.