I sama pjevačica je otkrila neke detalje, odnosno kakvo mišljenje ima o Stefanu Živojinoviću, kao i da li postoji mogućnost da postane Brenina snajka. Milica Pavlović koja je jedna od najpopularnijih mladih pjevačica je i sama otkrila šta misli o Stefanovoj izjavi, odnosno da li bi ona željela da bude Brenina snajka.


Stefan Živojinović, sin popularne folk pjevačice Lepe Brene je otkrio da mu se najviše dopada njegova koleginica, atraktivna i mlada pjevačica Milica Pavlović, kao da sebe može zamisliti kraj nje i da bi volio imati potomke sa takvom pjevačicom: Mi smo iskoristili odmah priliku da upitamo Micu šta misli na njegove riječi, odnosno da li postoji ikakva šansa da ona bude Brenina snajka u budućnosti, a ona je sljedeće odgovorila:


Njoj je to lično kompliment, Stefan je kao pjevač i dečko zaista izvanredan talenat, misli da će imati blistavu karijeru, a i sama zna koliko je teško breme to što on ima roditelje poznate, pa sad mnogi očekuju od njega nešto više. Ipak, zna da će se on snaći i da će se izboriti sa svim ovim. Rekla je kako joj prija kompliment sa njegove strane i drago joj je što on tako misli o njoj, jer i ona o njemu ima prelijepo mišljenje, kazala je Milica.
Potom je rekla, da joj se dopada i fizički, ali i duševno, odnosno u glavi, jer misli da bi oni bili sjajan, super spoj. Sad sve figurativno priča, ali ima tu još mnogo faktora da bi se poklopilo dvoje ljudi, kazala je Milica na pitanje šta misli kako ona i Stefan idu zajedno. Šta vi mislite o tome, da li bi oni po vama bili savršen par?
Pokreće Blogger.