Aleksandra Prijović doživela je pravu dramu u Crnoj Gori, saznaje magazin “Scena” koji četvrtkom izlazi uz “Blic”. Kako saznajemo, Aleksandra se okliznula na jahti i posekla na metalni rukuhvat od stepenica koje vode u podpalublje zbog čega je završila u bolnici. – Aleksandra i Filip iznajmili su jahtu kako bi mogli da krstare Jadranom. Međutim, mini medeni mesec se pretvorio u pakao. Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Aleksandra je krenula da uzme mleko za sunčanje i u trenutku se okliznula, nije uspela da se zadrži ili ublaži pad.


Noge su joj bukvalno izletele i desnom je okrznula rukohvat pored stepenica koje vode u potpalublje. Kako je u pitanju bio oštar limeni deo, ona je posekla desnu nogu i deo stopala sa gornje strane. Filip je za to vreme pripremao jahtu za plovidbu i kada je ona vrisnula potpuno se izbezumio. Naročito što je u sekundi na palubi bilo mnogo krvi – priča naš izvor koji se zatekao na doku i sve to posmatrao. – Zajedno sa još nekoliko ljudi koji su bili na susednim jahtama pritrčao sam da pomognem. Filip je skinuo majicu kako bi joj vezao ranu jer je stvarno delovalo kao da će iskrvariti. Uzeo ju je u naručje i odveo u Budvu u Hitnu pomoć, ali kako je bila gužva panika je savladala oboje. Prolaznici su ih uptili u obližnju privatnu kliniku gde je Aleksandri ukazana prva pomoć – objašnjava naš izvor i dodaje: – Tek uveče sam sreo Filipa koji mi je rekao da je rana na nozi morala da se ušiva jer je bila duboka, dok ona na gornjoj strani stopala ne. Međutim kako je povreda bila u blizini tetive sve je izgledalo mnogo gore zbog krvi koja je lila na sve strane.


Ona sada na nozi ima četiri kopče i neće moći da se kupa. Kako bismo proverili naše informacije pozvali smo Aleksandru, koja nam je kratko rekla. – Desilo se to što se desilo. Neke stvari čovek ne može da izbegne ali je bitno da sam sada dobro i da je sve prošlo – kaže novopečena snajka Živojinovića, koju smo uslikali nekoliko dana nakon incidenta kada je došla na jahtu ali se zbog povrede nije kupala već je samo uživala u vožnji i sunčanju. – Aleksandri su nakon tri dana skinuti zavoji i doktori su joj savetovali da ranu pokriva samo kada ide u šetnju prljavim ulicama. Preporučili su joj da što više rana bude izložena vazduhu jer tako brže zarasta.
Pokreće Blogger.