Imam 17 godina i mnogo mi se sviđa tata moje prijateljice. Već sam više puta pokušavala da mu pokažem koliko mi je stalo do njega i kako bih ga rado željela u mom krevetu, ali nisam ga uspjelvala “upecati”. Ima 44 godine i baš je privlačan, mišićav, pravi muškarac.


Juče sam znajući da moje prijateljice nema kod kuće i da je ON sam otišla do njega. Kada me ugledao na vratima iznenadio se… Počeo mi je govoriti kako je sam i kako moja prijatlejica nije kući, a ja sam naravno ne slušajući ga uopšte raskopčala svoju košulju i pokazala mu moje grudi. Šokirao se i tada me zgrabio za ruku i uvukao u hodnik.


Mislila sam to je to, konačno ću dobiti ono što dugo želim, a on me počeo zakopčavati i rekao da to što želim ne dolazi u obzir. Sjela sam na fotelju, plakala, molila ga, barem jedanput da imamo odnose, ali kao da nema duše ni jedan gram uporno me odbijao i govorio da to nije uredu. Imam 17 godina, izgeldam kao milion dolara, a on me ne želi, nema druge nego da je gej, što je donekle logično obzirom da živi sam i da se odma po rođenju moje drugarice razveo od žene. Kako izgleda može imati svaku, a nema niti jednu, ZAŠTO… Možda zaista preferira muškarce… jer nema muškarca koji bi mi odolio u jučerašnjoj situaciji, MUŠKARCA!
Pokreće Blogger.