Folk pevač Sinan Sakić samo je jedan u nizu pevača kojima se Jelena Karleuša nikada nije zahvalila što su joj pritekli u pomoć. Pevač otkriva da je „malu od skandala“ spasao batina od četvorice momaka u avionu i ističe da ga vređa što ga ona posle svega zove džiberom i seljoberom.Budući da je Jelena više puta kritikovala takmičare „Zvezda Granda“ da ne treba da izvode pesme ovog narodnog pevača i “Južnog vetra” jer ih ona ne oseća najbolje i ne razume ih.“Zašto onda ona peva moje pesme?! To je baš bezveze što priča.


Mi smo bili stvarno dobri, ja sam nju i branio. Kad god ju je neko napao, ja sam je branio. Kad god smo se našli, ja sam je pozdravio i zato me je povrediolo kada sam čuo da pljuje po meni”, iskreno kaže Sinan i otkriva kako je spasao život Karleuši, a ona mu vraća ovako.


“Sve se odigralo brzo. Legao sam u avion da spavam, vraćao sam se sa jedne tezge i bio sam umoran. Tek što me uhvatio san, osetio sam da me je neko uhvatio za ruku. Tada sam video da njih četvorica lupaju tamo i galame na nju. Govore joj kako hoće ovo, hoće ono. Vidim koliko je sati i priđem tim momcima i kažem im: „Ej, momci, bre, dajte, ostavite je na miru, to je žena. Šta vi imate s njom?“.
Pokreće Blogger.