Pred put u Ofenbah, gde je gostovala,Kristina Kija Kockar je za rekla da se čula sa Slobom, a otkrila je i sadržinu poruka koje joj je poslao.
Glavna tema je njen odnos sa još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, te to da li je razvod zaista neminovan, ili će se ipak videti i popričati sa njim.
Kija je otkrila da se jeste čula sa Slobom, tokom prethodnog dana, ali je i ekskluzivno otkrila da su je u subotu kada se probudila sačekale njegove poruke, i to sadržine vezane za njihovo venčanje.


“Ustala sam rano, pa sam opet zaspala i sanjam kako nam je rečeno da treba do 29. avgusta da ostanemo u Zadruzi i ja zovem advokata i kažem: “Ne, izvadi me napolje”. I budim se i vidim poruku koju mi je Slobodan poslao, dve slike, prošao je pored mesta gde smo se venčali, pored lokala i poslao mi je te slike. Reko ne mogu da verujem šta mi čovek radi. Tako da na neki način mi je teže, a na neki lakše, ali nema kamera pa mogu na miru kući da patim. Ja sam mu poslala samo smajli, prvo to mesto je prelepo, a drugo asocira me na lepe uspomene kao i njega sigurno. Eto prošao je tuda i setio se”, otkrila je ona.


Kija je rekla da Sloba još nije potpisao papire za razvod, a otkrila je da će se videti sa suprugom, ali pod dva uslova.
“Okružena sam prijateljima i porodicom, mnogo mi je lakše. Ljubav nije prošla, nije se ni umanjila, ali je zatrpana nekim drugim stvarima. Videćemo se u prisustvu
advokata, to je siguron, nećemo biti samo, a drugo, biće na javnom mestu, da ne bi upali u iskušenje od svađa i emocija”, rekla je Kija.
Pokreće Blogger.