Kija Kockar može zadovoljno da se smeši jer ne samo da je na neki način “vratila” Slobi Radanoviću za javnu prevaru sa Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga”, tako što je ušla u isti i odnela glavnu nagradu dok je njen suprug završio na četvrtom mestu, nego ga je “potukla” i na njegovom terenu. Naime, spot za njen debitantski singl


“Ne vraćam se na staro”, u saradnji sa sastavom “Ministarke”, oborio je domaći YouTube rekord koji je pre samo nekoliko dana postavila Anastasija Ražnatović. Podsetimo, naslednica folk dive Svetlane Cece Ražnatović takođe je nedavno objavila svoju prvu pesmu, a zvanični video za istu je u roku od samo 24 časa pogledan neverovatnih 1,4 miliona puta, što je dosad bilo nezamislivo za domaće video klipove. Ipak, interesovanje za prvenac pobednice “Zadruge” pokazalo se kao veće čak i od toga, te je prvi singl Kockarove dostigao brojku od 2,1 miliona pregleda u istom intervalu. Mnogi čestitaju Kiji na ovom uspehu, naročito kada se uzme u obzir činjenica da je pesma “Nepristojna ponuda” njenog supruga za celih mesec dana pogledana svega 220 hiljada puta na istom servisu, iako je premijeru doživela u finalu “Zadruge”, kada je interesovanje za učesnike rijalitija bilo najveće.


Kako se Radanoviću očigledno osvetila na najbolji mogući način, odnosno uspehom, čini se da nekadašnja stjuardesa nije odolela a da ne “potkači” i Lunu Đogani, devojku koju je mesecima morala da gleda u naručju svog supruga, te da neretko i sluša uzdahe iz njihove postelje. Naime, spot za pesmu “Ne vraćam se na staro” počinje scenama u kojima jedna od pevačica “Ministarki” nosi šorts iz nove kolekcije sa potpisom “Luna Đo”, a on se u prvom planu nalazi u scenama u kojima ide škakljivi deo teksta koji je, da se zaključiti, aluzija upravo na Đoganijevu. – Koga noćas ti si opet slagala? Svoju slatku malu prodavala. Za tebe visoka je cena ko Avala. Ide navala!
Pokreće Blogger.