Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da je u protekle dve godine kuburila sa zdravljem.
“Imala sam zdravstveni problem. Poslednje dve godine sam kuburila sa zdravljem, ali ništa strašno, sve se to sredilo, sad je sve ok”, priča Ceca i dodaje:
“Zadržavala mi se voda u organizmu i imala sam usporen metabolizam, ali, ipak, ništa to nije bilo toliko strašno, ništa što se i drugim ljudima ne dešava. Najvažnije je da se sad sve sredilo”. Ona tvrdi da se ni u jednom trenu nije plašila.


“Zaista nisam, prosto, nije to bilo ništa ozbiljno. Nisam ja imala nikakve tegobe. To je jednostavno nešto što se desi u životu”, kaže Ceca.
Radim kao medicinska sestra u ginekološkoj poliklinici. Prošle sedmice jedna moja bivša drugarica sa svojim vjerenikom je dolazila na pregled. Nekada smo se baš družile, al smo prestale da se družimo jer sam saznala da je spavala sa mojim tadašnjim vjerenikom.
Mrzim je, bukvalno i “slučajno”, bolje reći namjerno sam pred njenim vjerenikom spomenula kako je imala polne bolesti i pitala sam je pred njim da li se izlečila od gonoreje iako sam u kartonu mogla da vidim da jeste. Njen dečko je tada izgledao baš zgroženo jer vjerovatno nije ništa od toga znao a ona se na to zacrvenila i obrusila mi da gledam svoja posla.


Koliko ju je to pogodilo kasnije je zvala kliniku da se žali na mene. Nije ništa postigla, ja i dalje imam posao, a ona vjerenika vjerujem da neće imati još dugo
Nisam mogla vjerovati otkud on ovdje i cijelo vrijeme sma ga gledala ispod oka,i napokon je ustao do toaleta i odmah sam otisla za njim.
Kada smo se sreli ja vam ne mogu opisati tu srecu nismo ni sekunde gubili poceli smo se ljubiti a on je u trenutku bio nap..en i otisli smo do kraja.
Nije trajalo dugo mozda tri minute ali je bilo prelijepo,razmijenili smo brojeve telefona i rekli da cemo se opet cuti a pri tome rekao mi je i da je postao poslovan i uspjesna covjek.
Pa eto mozda se sada razvedem od muza i udam za ljubav svog zivota.
Pokreće Blogger.