Atraktivna Zagrepčanka Hana Mašić privukla je ogromnu pažnju učešćem u “Zvezdama Granda”. Sada, pokazala je koliko je hrabra, te javno podelila svoje mišljenje o nečemu o čemu mnogi ćute.


“Poštovani muškarci širom sveta, kada žena nosi kostim ili obuče izazovnu haljinu, to ne definiše njen moral i karakter. Muškarci koji volite ženu, imate žensku decu ili sestru, molim vas branite ženski rod od muškaraca koji smatraju da imaju pravo da vređaju, degradiraju, ne daj Bože fizički napadnu ili s*ksualno zlostavljaju žene zbog onoga što su odlučile da obuku. Potrebni ste ovom svetu vise nego ikada. Hvala. Voli vas Hana”, poručila je ona.


Inače, Hana je tokom finala doživela neprijatnost. Naime, bila je veoma napeta tokom žiriranja, pa joj je u jednom momentu i pozlilo. Počela je da se trese, a prijateljima se požalila na bol u grudima. Drugarica joj je odmah donela flašu vode, ali ju je i polivala kako bi je osvežila. Srećom, takmičarka je brzo došla sebi, pa se veselila i đuskala s kolegama. (e-turneja.com/ Foto:Print screen E-turneja.com)
Pokreće Blogger.