Related image
Dragana i njen suprug Toni Bijelić žive u luksuznoj vili u Beču, imaju bazen, mnogo dragocjenosti, i mnogo predmeta i namještaja koji je optočen čuvenim Swarovski kristalima
Pjevačica Dragana Mirković pričala je o odnosu sa suprugom Tonijem Bijelićem i otkrila da je on cijelu imovinu prepisao na nju i da je svjesna da je on mnogo voli.


– Toni i ja volimo se od prvog dana koliko i danas. Za njega je žena svetinja. On je svestan koliko sam rizikovala zbog karijere i svega ostalog kada sam pristala da se preselim u Beč i udam za njega. Imamo divan brak i divnu decu. Sve to njega ispunjava i on je zbog svega što je doživeo i dobio od mene rešio da prepiše ono što poseduje na moje ime – rekla je Dragana u emisiji “Amidži šou”.
Image result for MUŽ SVE PREPISAO NA NJU! OVAKO IZGLEDA LUKSUZNI ŽIVOT DRAGANE MIRKOVIĆ U BEČU: RASKOŠNA VILA, VOZNI PARK, FIRMA, DVORAC…
Dragana i njen suprug Toni Bijelić žive u luksuznoj vili u Beču, imaju bazen, mnogo dragocjenosti, i mnogo predmeta i namještaja koji je optočen čuvenim Swarovski kristalima. Pored toga, oni posjeduju i firmu za prodaju automobila, vozni park, dvorac, kao i TV stanicu u Srbiji. Na kraju, Dragana je rekla kako veoma cijeni i voli svoje saradnike, pa je tako jednom od njih poklonila auto “Jaguar”.


U emisiji se Dragana osvrnula i na takmičenje “Pinkove zvezde”, pa je objasnila zašto je u jednoj epizodi onako slatko plakala.
– Uzrok suza je pesma koju ja mnogo volim “Preko sedam gora i mora”, koja je emotivna i koja me baš pogađa. Jednostavno podseća me i na moje roditelje. Inače sam iskrena i to je i problem u “Pinkovim zvezdama”. Malo sam nespremna ušla u sve to, pa čak malo i naivna, priznajem – rekla je Dragana.
Related image
Ako vam se sviđa podijelite sa prijateljima
Pokreće Blogger.