Pre deset dana veliki skandal je potresao porodicu Đogani, budući da su objavljene poruke koje je Đole Đogani poslao svojoj bratanici Luni u kojima joj poručuje da “nastavlja da bruka brend Đogani”, te je čak opleo i po Anabeli Atijas, svalivši na nju krivicu što je na pogrešan način podržavala ćerku. Izvor blizak porodici Đogani otkrio je kako je Anabela reagovala na sve ovo, budući da se ona ovim povodom dosad nije oglašavala u medijima. – Anabela je ogorčena.


Njoj je jedino bitno da pomogne svom detetu, a u tome je svi sprečavaju! Baš sam je pozvao nedavno i kroz suze mi se izjadala – počeo je svoju priču za Scandal izvor, a zatim je od reči do reči preneo navodne reči gospođe Atijas: – Kako ga bre nije sramota?! Koga on misli da protera iz porodice Đogani?! Kako nije mislio na reputaciju kada je ostavio Slađu i oženio se sa Vesnom i kada je ceo fazon svoje grupe promenio! Ja njega tada nisam osudila, a mogla sam! Moje dete se zaljubilo, a to je svima moglo da se desi. Ali, ne, oni ne praštaju! E pa neće moći tako, neću stati dok mi se ćerka ne oporavi, a svi će da mi plate! Ma na senku ne sme niko da joj stane! Njoj je Đole bio kao drugi otac, obožavala ga je!


Dok je Gagi imao probleme, oslanjala se na Đoleta. Ma bila je spremna ruku u vatru za njega da stavi, kao uostalom i ja! I šta je ovo sada?! Pa poslao nam je onaj video za Lunin rođendan i tada me je baš ganuo! Prišla sam mu i zagrlila ga! Čemu ovo sada, zaista mi nije jasno! Ali proći će i ovo, meni je samo važno da se moje dete izvuče jer je baš loše.
Pokreće Blogger.