Image result for Nevjerovatno! Evo KOLIKO JE KOŠTALA SVADBA DECENIJE, ali još veći šok je KOLIKO SU MLADENCI ZARADILI OD GOSTIJU!
 Aleksandra Prijović, sada Živojinović i Filip Živojinović zaradili su pravo bogatstvo na glamuroznoj svadbi organizovanoj u četvrtak. Mladenci su, navodno, inkasirali 500.000 eura!
Novopečeni bračni par je svoju dvogodišnju vezu prekjuče krunisao brakom, a gala proslavu organizovali su u jednom od najpoznatijih beogradskih restorana. Za razliku od većine mladenaca koji poklonima, uglavnom kovertama koje dobiju, uspiju da pokriju troškove svadbe, Prija i Filip definitivno nemaju tih problema. Naime, mladoženjin otac Boba Živojinović i njegova supruga Lepa Brena finansirali su svadbu, koja je koštala 400.000 eura, a sav novac koji su mladenci dobili na poklon iskoristit će za početak zajedničkog života. Prema prvim procijenama nakon vjenčanja, Aleksandra i Filip su inkasirali oko pola miliona eura, jer je većina gostiju kao poklon spremila kovertu sa novcem.


S obzirom na to da je na proslavi bilo oko 900 zvanica, mladenci su u ogromnom plusu. Veliki broj kolega i prijatelja porodice Živojinović sa javne scene prisustvovao je vjenčanju, a zna se da su mnogi galantni kada su u pitanju pokloni. Inače, mladencima je zarada bila posljednja na umu i nisu ni pričali na tu temu, ali je svima jasno da su zaradili, pogotovo ako se uzme u obzir da su troškovi organizacije proslave poklon od Filipove porodice – kaže izvor blizak porodici Živojinović za “Kurir“. Izvor dodaje i da su oni insistirali da daju novac Breni i Bobi, ali su oni to odbili: – Oni za to nisu htjeli ni da čuju.


Troškovi svadbe su, pored egzotičnog putovanja, poklon mladencima. Brena smatra da će im taj novac dobro doći kao osnova za početak zajedničkog života, a na njima je u šta će da ga investiraju, da li u novu nekretninu ili renoviranje i proširenje stana u kojem će živjeti – objašnjava izvor. Podsjetimo, vjenčanje decenije koštalo je oko pola miliona eura. Boba je u hotelske sobe za goste iz inostranstva uložio oko 150.000 eura, a za raskošnu garderobu, vjenčanice i odjela dali su 60.000 eura. Na dekoraciju svadbenog prostora Živojinovići su dali 70.000 eura, a mladenci su poručili cvijeće iz Holandije i kristale iz Kine, a angažovali su i dekoratera. Goste je obezbjeđivalo preko 50 pripadnika obezbjeđenja, a služilo ih je 160 konobara.
Pored roditela, galantni su bili i Viktor i Stefan Živojinović, Filipova braća, koji su muzičare častili sa preko 10.000 eura. Brenin i Bobin kum najgalantiniji Na gala proslavi Aleksandre i Filipa bio je i Brenin i Bobin venčani kum, rumunski biznismen i milijarder Jan Cirijak, koji je bio jedan od najgalantnijih gostiju. Domaća javnost je za njega prvi put čula kada je prije 27 godina privatnim avionom došao na Brenino i Bobino vjenčanje. Ovaj 79-godišnji plejboj ima čak 40 djece, od kojih je 32 vanbračno! Nosi titulu najbogatijeg rumunskog državljanina, a imovina mu se procijenjuje na preko 1 milijarde dolara. Svojim kumovima je tada za svadbu poklonio najnoviji “Mercedes”, a na proslavi 20 godina braka Breni je poklonio narukvicu vrijednu preko 10.000 eura.
Pokreće Blogger.