Preranim odlaskom, napustila nas je trenutno najveca zvezda na Balkanu.
Želim da sa svima vama zaokružim priču o trideset godina moje karijere i da stavim tačku na nešto što se zove Saban Saulic – kaže pjevač i objašnjava svoje razloge.
SABAN SAULIC ŠOKIRAO CIJELU ESTRADU: Odlučio da prestane pjevati zbog…


– Činjenica je da poslije 30 godina zaista više ništa ne mogu da pružim. Ne znam o čemu bismo više i pričali poslije koncerta… Ovoga puta želim sve da pružim, sve da kažem i sve da dam kako bih mogao da stavim tačku na svoju karijeru
Neću dozvoliti da me išta spriječi u tome da napravim spektakl za pamćenje. To je moja moralna obaveza i sve ću uraditi da u tome uspijem. Koncert me je natjerao da požurim sa ozdravljenjem. Psiha je čudo. Kad imate nešto što vas gura naprijed, nevjerovatno je kako se skrati period oporavka – kaže Saban i nastavlja:


Zbog povrede sam smršao. Dosta dugo sam ležao i sekirao se. Stres je glavni krivac. Nikome ne želim da na takav način smrša. Vrlo rado bih ostala na onih par kilograma viška da mogu da vratim vrijeme. Ne želim uopće da se podsjećam. Čak ni bol koji povremeno osjećam ne želim da me podsjeti na nezgodu. Ja sam od onih osoba koje su najjače kada su povrijeđene – kaže pjevač, koji će 6. oktobra staviti tačku na svoju bogatu tridesetogodišnju karijeru.
Pokreće Blogger.