Image result for OTKRIĆE VEKA!! Žene ovo žele u krevetu više od bilo čega , a naročito kad im …
U istraživanju u kome je učestvovalo preko 1000 žena, dobijeni su odgovori (konačno!) na pitanja zbog kojih muškarci stalno lupaju glavu.
Želim da me muškarac polako skida
Iako vas u mnogim prilika obuzme vatra i želite samo jedno drugom da pocepate odeću i odmah se bacite u akciju, znajte da žene vole da ih polako “odmotaju i otkriju”.
Jedna od ispitanica je izjavila da želi da joj se partner posveti da je skida polako, dok je ne izludi, kao neki specijalni poklon.
Želim da je muškarac glavni u krevetu
Skoro 90 posto žena je izjavilo ovu rečenicu. Ta potreba je vezana za iskonski nagon nežnijeg pola da se jači pol brine za njih.
Želim krevet u javnosti, to me pali


“Sama mogućnost da neko može da nas vidi me izluđuje”. Jedna od njih je izjavila da čak nije potrebno ni da dođe do penetracije, već da su samo blizu tome.
“Počela sam da izlazim bez gaćica, čisto ako krenemo u tom pravcu”.
Volim da sam glavna
Iako više vole da muškarac vodi igru, ima dana i kada one žele da “šefuju”.
“Želim da mu radim razne stvari, želim da odlepi”.
Volim kad imamo vruće uloge
“Kada obuče staru radnu uniformu, uh!”, rekla je jedna od učesnica istraživanja.
Preuzimanje uloga može biti oslobađajuće, kočnice popuštaju i nekako se čini da više uživamo u vlastitoj koži, kada smo na kratko neko drugi.
Volim kada ide polako, pa ubrza
Statičnost u krevetu, veliko NO NO!


Žene vole da osete razne vrste pokreta, različitog inteziteta i brzine, baš kao i muškarci. Partnerove ruke, jezik, usne…one žele da svi delovi tela učestvuju, zapamtite to!
MORA da je najbitnija
Žene žele da su posebne, najbolje za vas. Razmazite je i mazite. Neka se oseti kao da je jedina na svetu. Vratiće vam duplo.
Lizanje- UVEK
“Ne volim kada to preskoči. Uvek želim prvo njegov jezik u sebi…Kada me na taj način priremi, s mnom može da radi šta hoće”, jedan je od odgovora.
Lizanje je poseban stepenik intime. Kada dozvolimo osobi da nas tako doživi, stvara se poverenje. Dovoljno da ga nikad ne preskočite?
Predigra MORA da počne i van sobe
Sigurno ste čuli da je za mnoge žene inteligencija veliki afrodizijak. Da, žene pali pamet.
Stoji to da ženu pale i mišići, lepe oči, osmeh i snažne ruke, ali znajte da njihovo “paljenje” počinje mnogo ranije pre odlaska u krevet.
Hoću da me ljubi- STALNO
“Ljubi mi usne, vrat, ruke…ljubi me dok ulaziš u mene”, tako su opisivale neke od učesnica ankete svoje doživljaje vođenja ljubavi.
Poljubac najbolje otključava žensku strast, jer on u ženi može probuditi osećaj da je ceo svet njen. krajina24h.net
Pokreće Blogger.