Detektivka opsjednuta ubistvom pjevačice tvrdi da je profesionalni čistač odradio posao.
Svako malo u javnosti se pojavi nova informacija koja navodno doprinosi rješavanju ubistva. Pojavljuju se svjedoci ili “stručnjaci” koji imaju informacije o tom slučaju. Tokom dvije godine i tri mjeseca pojavilo se nekoliko detektiva koji su iznijeli razne strane svojih priča.
Među njima je i Katarina Ostojić koja tvrdi da je angažovana od strane policiji na slučaju ubistva Jelene Marjanović i da joj prvi zadatak bio da priđe Zoranu Marjanoviću i ostalim članovima njegove porodice.


Njeno posljednje gostovanje u emisiji “Poslije ručka” na Happy televiziji izazvalo je pažnju javnosti, a oglasio i centar za javnu bezbednost, istrage i odbranu DBA.
Stevan Đokić iz DBA poziva policiju i tužilaštvo da reaguju na izjave koje iznose “samozvani detektivi za koji se smatra da služe ne samo za ometanje istrage već i za napade na policiju.


“Ovaj zločin od početka nema pravila. Nema dokaza, sve je očiščeno, sve je sređeno, nije ograđeno, nije zaštićeno, niko nije ostao preko noći- rekla je Ostojevićeva koja slučaj ubistva Jelene Krsmanović i dalje pomno prati.
To je neko ko dobra znao posao. Čistač tragova, prosto rečeno. U slučaju Jelene je neko sigurno radio na čišćenju tragova i to je dobro obavio.
-Čekala sam strpljivo i mene uopšte nije sramota. Neka dođe MUP slobodno da me uhapsi. Nema problema, ali ja ću da iznesem istinu i samo istinu. Kaže detektivka i dodaje da ona nikada nije rekla da je Zoran ubica.
Pokreće Blogger.