Doktor Hristo Mermerski, naučnik iz Bugarske, tvrdi da je stvorio prvi lijek koji može da izliječi rak.
Univerzalni lijek za rak.
Lijek doktora Mermerskog navodno je dobar za cijelo tijelo i može da izliječi bilo koji oblik raka.
Zdravstvene beneficije
Lijek je očigledno dobar za srce, bubrege, jetru, krvne sudove i obnavlja ekskretorni, digestivni i imuni sistem. Također, pomaže u regulaciji tjelesne težine i liječi upaljene zglobove.
Sadržaj lijeka
Lijek sadrži praktično sve esencijalne vrste u sebi – proteine, vitamine, biljne masti, mineralne soli, bioaktivne supstance i ugljene hidrate.
Dodatne beneficije


Pored toga, lijek je također dobar za moždane funkcije. Profesor je rekao: “To je hrana koja utiče na cijelo tijelo i rak u takvom organizmu jednostavno nestane”.
RECEPT:
Lijek je domaće proizvodnje, a njegov recept je dostupan javnosti, nije tajna uopšte. Treba vam samo pet sastojaka – bijeli luk, orasi, limun, žitarice i med.
Klijanje integralnih žitarica
Potrebne su vam 4 šoljice sirovih integralnih žitarica koje treba da ostavite vlažne 2-3 dana. Nakon toga, potrebno je da ih sameljete zajedno sa orasima i bijelim lukom.
Luk i orasi
Potrebno je da oljuštite 12 češnjeva bijelog luka i 4 oraha, a zatim ih pomiješate sve zajedno.
8 Limun


Pripremite petnaest limuna. 5 sameljite u mješavinu, uključujući i njihovu koru. Preostalih 10 limuna iscijedite u mješavinu.
Med
Nakon miješanja dodajte med i sve izmiješajte varjačom.
Mješavina
Mješavinu sipajte u teglu i stavite u frižider da odstoji 3 dana.
Doze
Lijek treba uzimati pola sata prije doručka i večere po dva puta. Međutim, ako se desi da imate rak, uzmite kašiku ili dvije na svaka 2 sata.
Druge beneficije
Doktor Mermerski je rekao da, pored liječenja raka, lijek održava tijelo mladalačkim, svježim i energičnim i da se tako produžava životni vijek.
Glasne riječi
Doktor Mermerski je glasno izjavio da “rak ne može da opstane u potpuno zdravom i njegovanom tijelu”. On i dalje stoji iza tih riječi.
Izvor: Fokuzz
Pokreće Blogger.