Kako pišu srbijanski mediji, uskoro bi javnost mogla biti upoznata sa pikantnim detaljima iz braka Severine i Igora Kojića, a navodno se Severina sprema da otkači malog Kebu, jer se tajno viđa sa jednim hrvatskim moćnikom.
Naime, izvor iz Hrvatske koji je blizak pjevačici tvrdi da se Severina viđa sa deset godina starijim biznismenom iz Splita, koji ima veze i sa politikom.


-Severina i Igor već duže vrijeme imaju krizu u braku, jer se pjevačica tajno viđa sa jednim biznismenom i političarem, veoma uvaženim u tamošnjim krugovima. Pjevačica na sve načine pokušava da izađe bez drame od Kojevića kako bi u potpunosti mogla da bude srećna sa moćnim splićaninom,
Mali Keba je na usluzu Severini non stop, prati je redovno na nastupima gdje je skoro pa preuzeo ulogu njenog menadžera. Pomaže joj sve što može, a nema sumnje da bi se našla na udaru javnosti jer ga je ostavila.
S druge strane po beogradskim kuloarima kruži priča kako je Severina došla u sukob sa svekrom Kebom starijim, jer se nije pojavila na njegovom slavlju koje je organizovao u Loznici.


Folker se tada jako naljutio što ga Severina nije ispoštovala, pa joj je odbrusio.
-Možda nije na njenom nivou, pa da zato izbjegava moju familiju. Nakon toga Severina nije kročila nogom u njegovu kuću na Bežanijskoj kosi.
Ostanite s nama jer vam donosimo uskoro novih zanimljiva priča iz svijeta estrade, mode ali i mnogo zanimljivih trikova koji će vam razbiti sumornu svakodnevnicu, ali ćete i naučiti nešto korisno i jako zanimljivo.
Pokreće Blogger.