Rezultat slika za ŠABAN ŠAULIĆ SVOJU KĆERKU IZBACIO IZ KUĆE: Ona se povjerila prijateljima i otkrila…
Šaban Šaulić je zaratio sa svojom kćerkom Ildom Šaulić, sukob je eskalirao do te mjere da je popularni pjevač svoju kćerku izbacio iz nove kuće na Dedinju.
Kad su se Šaban i njegova žena Goca preselili u kuću na Dedinju gdje Ilda ima stan, više je bila kod njih u kući nego u svom stanu, a Šaban je kao nekada imao prilike da bude stalno pored kćerke.


Međutim, shvatio je da se sa Ildom nešto dešava i da stalno plače, nervozna je i u stresu… Kada je pitao šta se dešava s njom objasnila je da je to zbog turbuletne veze s njenim starijim dečkom koji je već nekoliko dana nervira i pravi ljubomornom, i da je otišao na put sa svojom djecom, bez nje.
Šabana je to izludjelo da je rekao Ildi da neće više da sluša o tome i da je strašno da se ona nervira zbog muškarca ili zbog bilo koga, a ima sve uslove da uživa u životu i da živi kao kraljica.


Kako Ilda nije prestajala sa plakanjem i depresijom, Šaban ju je zamolio da ode iz kuće jer nema srca da je takvu gleda i samo njemu bude loše, kao i da neće da je vidi dok je ne prođe to stanje.
Kako piše Expressmag.ba, ona se povjerila i prijateljima da joj je otac “otvorio oči” i da je shvatila da nema potreba da uništava i sebe i roditelje zbog bilo koga.
Pokreće Blogger.