SINOĆ SAM IZGUBILA NEVINOST… Imam 16 godina i dva mjeseca sam u vezi sa oženjenim, duplo starijim muškarcem. Više puta me je za ova dva mjeseca molio da spavamo, ali ja sam željela da nevinost sačuvam za prvu bračnu noć i svaki puta sam ga odbijala.


Sinoć mi je rekao da nema smisla da čekamo da se on razvede, pa da se mi vjenčamo, skunuo je sa svog prsta burmu, kleknu na koljena i zaprosio me tom burmom. Toliko sam bila oduševljena da sam pristala, PRISTALA SAM NA SVE… Cijelu noć smo vodili ljubav, više puta je išao do kraja i zaista sveki naredni put sam sve više uživala.
Jutros kada je svanulo uzeo je svoju burmu kojom me je zaprosio, vratio je na svoj prst i meni tada rekao da sam toliko dobra u krevetu, iako sam mlada i neiskusna da zaslužujem pravi prsten, SKUPOCJENI, DIJAMANTSKI… ali da sam i sama svjesna svoje situacije i svojih godina i da nikome ne smijem pričati za našu vezu i da moramo sačekati da napunim 18 kako bismo se mogli vjenčati.


Toliko sam sinoć uživala, od prošnje kada je pao na koljena do svega ostalog što sam doživjela u krevetu sa njim da bukvalno odbrojavam minute i sate do punoljetsva. Toliko ga volim da bih mogla pored njega vječno da budem, niko drugi mi ne treba. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info
Pokreće Blogger.