Rijaliti Zadruga je ove godine bila najgledaniji show u regionu, a samo finale je pratilo nekoliko miliona gledatalja, tako da svi s nestrpljenjem očekuju i 2. sezonu za koju se očekuje da bude još paklenija i zabavnija nego prošla.
Zadruga 1 je bila veoma praćena, a odvijala se prava drama na imanju u Šimanovcima gdje su smješteni Zadrugari, mnogo svađa, tuča, podvala ali i smijeha i lijepih emocija.
Zadruga će ostati upamćena najviše po ljubavnom trouglu između Slobe Radanovića, Kije Kockar i Lune Đogani, koji su mjesecima zabavljali javnost svojim prevarama i obratima situacije, ali i po ljubavi između Mikija i Nadežde, koja se neslavno završila. Miljana Kulić je također izazvala velike simpatije javnosti zbog svog ponašanja, a Ana Kokić je svojim izgledom zavela mnoge muškarce.

Izvor blizak Pink televiziji je izjavio da Željko Mitrović ne pita koliko košta ulazak Zorana Marjanovića u  rijaliti, te da mu je spreman ponuditi unaprijed 100.000 eura, da bi učestvovao.
Zoran je bio i na početku Zadruge, ali je nakon nekoliko dana došla dojava da mora izaći iz kuće navodno zbog socijalnog radnika, ali je na kraju uhapšen u svojoj kući i odslužio 10 mjeseci zatvora, dok je traja istraga ubistva njegove supruge Jelene Marjanović.
Željku nije bitna cijena, te će sve načine pokušati da nagovori Zorana na učešće u rijalitiju. Nije poznato da li je Željkova namjera da iz Zorana iscrpi neke informacije koje će dovesti do konačnog rješenja ovog misterioznog ubistva koje okupira pažnju javnosti od 2016. godine.
Ostaje nam da vidimo da li će Zoran učestvovati u sljedećoj sezoni ili ne.
Pokreće Blogger.