Related image
Tanja Savić je u proteklim godinama učinila zaista mnogo kako na poslovnom planu tako i na privatnom. Jedna je od Zvezda Granda koja je izgradila karijeru za svaku pohvalu, a u isto vrijeme se ostvarila i kao supruga i kao majka.


Koliko je teško ostvariti se na svim ovim poljima nepotrebno je i pričati, a u slučaju Tanje Savić to je još teže. Naime njan muž i sinovi, kao i ona sama žive u Australiji, dok Tanja karijeru gradi u Srbiji. Zbog toga je često primorana da se odvaja od svojih najmilijih po nekoliko mjeseci što joj teško pada.


Prije mjesec i po dana Tanja je ponovo došla iz Australije, sama, a u jendoj tv emisiji ispričala je kako sve to uspjeva da prevaziđe.
– Deca mi jako nedostaju, ali prosto ne možeš da budeš s njima , ne smeš da upadneš u depresiju, ja to tako razmišljam, ranije je to bilo kajanje plačem kada ih ne vidim ostavim ih sa dadiljama, a onda grdim sebe što sam ih ostavila i onda sam shvatila da moraš ako gradiš karijeru da ih malo ostaviš, ali onda odeš na odmor sa njima i to nadoknadiš – rekla je Tanja u popularnoj TV emisiji.
Pokreće Blogger.