Dijete vezano pertlom primijetio je jedan od komšija s kojim nesrećna porodica dijeli dvorište, ali, nažalost, nije mogao da mu pomogne. Kako nezvanično saznajemo, istrage povodom ovog slučaja neće biti jer je tužilac zaključio da je riječ o nesrećnom slučaju.
Kvaka prozor


– Pertla koju je dijete obmotalo oko vrata bila je zavezana za kvaku prozora radi lakšeg zatvaranja. Dijete je u igri drugi kraj pertle, ne sluteći šta može da se desi, obmotalo sebi oko vrata. Kad se stolica pomjerila, ili je on htio sam da siđe s nje, došlo je do tragedije. Nije se mučio. U tužilaštvu je zaključeno da je riječ o nesrećnom slučaju, te istrage neće biti – rekao je izvor Kurira blizak istrazi.
Dijete našao komšij
U domu nesrećnog mališana jučer je malo ko mogao da priča o tragediji, dok je oko podneva pozlilo dječakovom ocu D. J., pa je intervenisala Hitna pomoć.


– Obješenog Mihaila prvo je primijetio komšija, dotrčao je do njega, ali, nažalost, nije mogao da mu pomogne. Čuo sam da su rekli da mu je vratić bio polomljen… Nema riječi kojom bi mogli da se opišu tuga i bol koju osjećaju roditelji, ali i mi kao rođaci. Nakon saznanja da je ostao bez sina, moj brat, otac dječaka, udario je rukom u prokleti prozor i posjekao se, ljekari su ga previli, ali šta vrijedi, njegovom bolu nema kraja. Eto, i danas mu je pozlilo. Sestra mu je davala vještačko disanje i zvali smo Hitnu, odvezli su ga… Ne znam šta će biti s njim, mnogo je volio Mihaila – objašnjava za Kurir stric nastradalog mališana.
Otac se isjekao
On dodaje da ništa nije bolje ni njegovoj snahi S. J., majci nastradalog dječaka
– Ona na momente nije svjesna šta se dogodilo, a na trenutke jauče od bola. U utorak je bila preslava Svetog arhangela Mihaila, naša slava i Mihailov imendan… – kaže naš sagovornik.
(Kurir)
Pokreće Blogger.