Srodna slika
Marija Šerifović je večeras na svojim društvenim mrežama podijelila tužne vijesti. Nakon određenog vremena – nekoliko hemoterapija i nedavne operacije, pjevačicin pas Robi je uginuo. Ona je bila veoma vezana za svog ljubimca, dijelila je krevet s njim, a prošle sedmice je zbog njegove bolesti otkazala gostovanje u jednoj emisiji. Poruka koju je ostavila na Instagramu tjera na suze.


– “Bio si moj pas. Bio si moj Robi. Bio si moj sin. Bio si moje prase. Moj Lule. I danas si se sa mnom pozdravio i otišao na neko lijepo mjesto. Ja tebe neću zaboraviti nikada, a za utjehu mi je da si živio najljepši mogući život i da nije postojalo ništa što za tebe nisam učinila! Srce je puklo i tvoje mjesto neće moći niko da zamijeni! Uvijek ćeš biti moj broj 1.! Sine moj, ja te neću nikada zaboraviti!!!!!!! Rest in peace“, objavila je pjevačica, a mnogi fanovi su joj uputili riječi podrške.


Inače, Marija je za svog psa, engleskog buldoga bila jako vezana. Čak je zbog njega imala i problema sa majkom Vericom, koja joj je zamjerila što ga drži u stanu i s njim dijeli krevet. Prema pisanju srbijanske štampe, Verica ju je veoma slabo posjećivala upravo zbog psa.
Pokreće Blogger.