U “vezi” smo 4 godine i obožavam da je ponižavam. Kako se kaže TATIN SIN sam i imam love koliko zaželim, sve mogu da kupim i znam da je i ona sa mnom samo zbog novca, a pravi se i glumi da me voli tek onako ŠTO SAM LIJEP I ZGODAN…


Pred njom se dopisujem sa drugim curama, flertujem, plešem, tražim brojeve i sl… a ona se samo na to nasmješi i govori kako sam “lud”, ono ne shvata ozbiljno… Prije 10-ak dana sam je prevario sa najboljom drugaricom, ono kao sestre su i namjestio situaciju da me uhvati na djelu, NA NJOJ… Kada je to vidjela, mislio sam gotovo, ne može se niže spustiti, ona se samo okrenula i otišla. Kasnije kada smo se vidjeli rekla mi je da mi oprašta jer je zna da nisam kriv i da je njena drugarica beštija i da je ona za sve kriva.


Ne mogu da vjerujem, šta treba da uradim da je toliko ponizim da me ostavi, ccc… I da ne zaboravim… drugaricu sam molio skoro godinu dana da spava sa mnom, nije željela… ali je nakraju popustila kada sam joj ponudio 500 eura… nisu džaba drugarice  🙂 … SVE ZA NOVAC… I DUŠU I PONOS I OBRAZ… SVE ZA NOVAC!
Pokreće Blogger.