Udala sam se iz čiste koristi… Čak ni beba koju sam mu “podvalila” nije njegova niti ću roditi njegovo dijete jer je ružan kao noć i nikada sebi ne bih oprostila da mi sutra moje djete liči na njega. Jednostavno prebogat je i to je jedini razlog moje LJUBAVI prema njemu. Istinski ga mrzim, ali… moram ga trpiti.


Već 3 godine smo u braku i svakim danom mi je sve teže, gadi mi se da spavam pored njega, da ne govorim sa njim. Zbog toga sam odlučila da ga se riješim, ali da njegov novac ostane meni. Juče sam počela da ga “obrađujem” da tako kažem.


Pronašla sam jednu Q kojoj ću dobro platiti da navede mog muža da me prevari sa njom. Neće biti lako, potrajati će par mjeseci, ako ne i duže, čisto da ne bude sumnje na sudu, ali nakon toga sleduje me pola njegovog bogatstva, a obzirom da sada tačno znam koliko je to mislim da će mi biti itekako dovoljno da započnem jedan normalan život, možda čak sa čovjekom koga volim, čije dijete sam rodila. Biti će ovo ozbiljan projekat, ali nadam se uspjehu, poželite mi sreću.
Pokreće Blogger.