Melanijina torta, Melanijin sladoled, Melanijino vino, Melanijin čaj, Melanijine papuče, Melanijina salama, Melanijine jabuke s čokoladnim prelivom. U Sevnici, malom ruralnom mjestu u Sloveniji gdje je Melanija Tramp odrasla, oskudan je izbor proizvoda koji ne nose ime prve dame Amerike, primijetio je novinar “Njujork Tajmsa, koji je otišao upravo u ovo mjesto da izvidi situaciju.


Niz proizvoda i samo aludira ne njen identitet, pa tako možete pronaći vino “Prva dama” ili papuče “Bijela kuća”. Gospođa Tramp je i te kako korisna Sevnici, gradiću u dolini rijeke od svega 5.000 mještana, koji je smješten na 90 minuta vožnje od Ljubljane. Jedini hotel u gradu ponovo je otvoren ove godine.
melania1


Godišnja posjeta turista porasla je za 15 posto, i to zahvljaujući tematskim obliascima vezanim za Melaniju, a sve u poslednje tri godine, otkako je Tramp postao kandidat, a potom i predsjednik.
“Poslije Melanija, stvari su se promijenile. Imamo turiste iz cijelog svijeta sada”, prokomentarisao je gradonačelnik Srećko Ocvirk.
Pokreće Blogger.