Voditeljka Ivana Baltić je u emisiji koja se zove “Ja to tako” imala kao gosta poznatu pjevačicu Svjetlanu Cecu Ražnatović. Ona je došla tamo i očekivala da će biti lijepo primljena, a tako su njih dvije počel pričati o raznim temama što se tiče Cecinog privatnog života koji nam je uvijek misterija.


Kada je Ceca čula jednu rečenicu voditeljke, onda se ona osjećala posebno isprovocirana. Ceca je pristala da bude gost u njenoj emisiji, a ona nije mogla niti pomisliti da će Ivana pokušati nekako da je provocira. Prilikom emisije su njih dvije pričale o dosta tema, a čak su u jednom trenutku pričali o Cecinim grudima
Dosta medija je govorilo o tome kako Ceca mora da smanji grudi, dok ona to nije htjela ništa komentarisati i smatra da je to previše intimna stvar da bi pričala o tome sa drugim ljudima. Vidi se po tome da je ona prava dama i da ne želi otkriti svaki detalj iz svoga života, te izazivati previše pažnje na sebe.


Dok su pričali o toj Cecinoj velikoj ljepoti i kako se ona savršeno drži, onda je Ceca rekla da ljepota nije jedina stvar koja je bitna u životu. Tada je voditeljka odgovorila kako se to može zaključiti i po njenom mužu Arkanu. Tada je Ceca zaista ostala zatečena jer je to stvarno bilo pogrešno za reći, dok je ona opet bila pristojna i rekla je da svako ima različiti ukus. Mi smo sigurni da Ceca poslije ovoga neće sigurno gostovati u njenoj emisiji ponovo, a sada pogledajte u videu kako je to sve izgledalo:
Pokreće Blogger.