Related image
Ceca Ražnatović je podnijela zahtjev za legalizaciju stana kojeg je kupio njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan po astronomskoj cijeni prije nego što će biti ubijen u Bećićima (Crna Gora)
List navodi da je Ražnatović tom opštinskom organu 12. jula dostavila zahtjev za legalizaciju stana, koji se nalazi na parceli 625/1, katastarke opštine Bećići.
Riječ je o zgradi u naselju Ivanovići preko puta hotela Splendid, a Arkan je stan kupio još davne 1986. godine.
Ražnatović je ubijen 15. januara 2000. godine u beogradskom hotelu Interkontinental, ali se i dalje vodi kao vlasnik stana u Bećićima, jer ostavinski postupak nije okončan. Podgorički dnevnik podsjeća da milionski vrijedna imovina još uvijek čeka na podjelu između Arkanove dvije supruge i devetero djece.
Prema opštinskim podacima, iako stan još uivjek nije upisan na pjevačicu, ona koristi tu nekretninu.
Arkan je stan na crnogorskom primorju kupio još prije nego što će predstavnici udruženog rada Bećići ponuditi stanove na prodaju koji su bili namijenjeni za radnike, ali su zbog nedostatka finansija odustali od te ideje.
I dok su u dvije zgrade stanove dobili radnici, u dijelu gdje se nalazi Arkanov stan mogli su da kupe svi, po tada astronomskim cijenama od hiljadu maraka po kvadratu.

Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ceca trenutno živi u Beogradu u vili koja se nalazi u blizini stadiona Crvene Zvezde popularne Marakane.
Pokreće Blogger.