Poznato je kako ne mogu sve žene doživjeti maksimalan užitak tokom akcije što zna biti vrlo frustrirajuće za oba partnera.
Ipak, nedavno istraživanje pokazalo je kako ipak postoji ključ za doživjeti totalno uzitak baš svaki put, a sastojci za taj ‘recept’ mogli bi biti u našim glavama.
Kako prenosi Men’s Health, žene koje mogu doživjeti užitak tokom akcije imaju bujnu maštu zbog koje mogu intenzivnije proživjeti fantazije o užitku.
Jednostavnim rečnikom rečeno,erotične misle pomažu u fokusiranju na dobar osjećaj.


Nasuprot tome, žene koje imaju poteškoće s užitkom često imaju problem s koncentracijom na osjećaje zadovoljstva.
Ohrabrite svoju partnerku da se prepusti fantazijama, poručuje autor istraživanja Francoise Adam, i naglašava: ‘prljave misle su apsolutno dobrodošle’.
Koja poza najbolje omogućava ženi da doživi orgazam?


Najbolja poza za dostizanje ženskog orgazma, za većinu žena, kada su one odozgo. Kada “jašu” svog partnera, žene imaju potpunu kontrolu. One određuju tempo, jačinu, pritisak – sve što je potrebno da izvuku najviše zadovoljstva iz odnosa. Takođe, ova pozicija vas stavlja u situaciju da možete da trljate svoju kuglicu zadovoljstva o partnerovo telo, što je veoma bitno za žene kojima je neophodna klitorisna stimulacija kako bi doživele erupciju.
Ukoliko želite da i vaš partner uživa, začinite malo stvari i konsultujte naš vodič baš ovu pozu: “POGLED ODOZGO: Zajašite vašeg vranca!” i postanite prava, vatrena, seksi kaubojka, koja će ga svojim pokretima potpuno izludeti. Uz neizostavno sopstveno zadovoljstvo, naravno.
(krajina24h.net)
Pokreće Blogger.