Zoran nakon puštanja na slobodu ne samo da nije posetio Jelenin grob na groblju Zbeg u Borči, već nije napuštao svoju porodičnu kuću. Po napuštanju Centralnog zatvora, Stefan Jokić, jedan od njegovih advokata, dovezao ga je do njegove kuće, a porodica, uključujući Zoranovu ćerku Janu (7), s oduševljenjem mu je pritrčala u zagrljaj. Od tog trenutka, prema rečima komšija, Zoran nije izlazio iz svoje kuće, a kako kažu, nisu viđali ni ostale članove familije.


– Otkako je ušao u svoj dom, Zoran više nije izlazio iz njega! Niti su napuštali kuću, niti im je neko dolazio. Vrata su zatvorena od juče. Bio je deset meseci u zatvoru, pretpostavljamo da se uželeo svoje porodice, naročito male Jane. Sigurno ceo dan provodi s njom! Čudi me da im niko nije dolazio, da se pozdravi sa njim, mada i razumljivo je, tek je izašao iz zatvora, verovatno je željan svojih – kaže jedan od komšija za Alo


Iako su mnogi očekivali da će Zoran nakon buđenja prvo otići na grob supruge, to se nije dogodilo. Međutim, prizor na groblju Zbeg, gde je sahranjena nesrećna Jelena, ukazuje da ne da tu niko nije dolazio danima, već nedeljama.
Pokreće Blogger.