BIK
Osobe rodjene u znaku bika su one koje su oduvek vazile za veoma odgovorne i ispravne osobe, koje nikada ne cine nista lose.
Njihova dobrota je velika, kao i njihovo srce, koje poklanjaju svima.
Ipak bik ne moze previse biti zadovoljan sa svim onim sto mu je zivot ”pokanjao” posto mu nije poklonio ni priblizno srece koliko to bikovi zasluzuju.
Ali zvezde su odlucile da ih za sve ono sto rade, nagrade, da im ulepsaju zivot kako bi bikovi imali snage da nastave da pruzaju svoju dobrotu.
Zvezde ce osobe rodjene u znaku bika da nagrade sa mnogo ljubavi.
Bikovi nisu znak koji moze dugo vremena da bude ”usamljen” njima je potrebna neka osoba koja ce uvek biti kraj njih.
A upravo ce zvezde da ucine tako da bikovi tu osobu zaista ”dobiju”.


Zvezde porucuju da uopste nije lako biti plemenit u onolikoj kolicini koliko je to bik, pa bas zbog toga smatraju da oni zasluzuju nagradu
Ljubavni plan osoba rodjenim u znaku bika ce postati mnogo bolji a bikovi ce imati mnogo vise razloga za zadovoljstvo.
Ako je to ko zasluzio onda su to ”bikovi”…
JARAC
Osobe rodjene u znaku jarca su prepune pravih ”vrednosti”, one kod kojih su prave vrednosti kao sto su dobrota,iskrenost i ostale velike vrline jos uvek i uvek ce biti na ”ceni”. Njima je stalo do svega, stalo im je do drugih osoba, ne misle kao neki iskljucivo na sebe, nego uvek razmisljaju i o drugim osobama.
Zbog te njihove dobrote, zbog toga sto su toliko nesebicni i velikodusni zvezde im spremaju ”nagradu”.
Naime jarcevi nekada zbog svog ”iskrenog srca” kao i zbog svoje tvrdoglavosti ”upradnu” u probleme, u prepirke sa voljenim osobama.
A zvezde ce upravo pomoci da se takve situacije smanje na najmanju mogucu meru, mozda ovo za nekoga ne izgleda ”veliko” ali za osobe rodjene u znaku jarca je to veoma bitno, posto im je najvise stalo upravo do njhovih voljenih osoba, posto se na neki nacin ”bore” za njihov uspeh.
Sem toga zvezde porucuju da ce jarcu u zivotu poceti da ”cvetaju ruze”, odnosno da ce moci da ostvare sve ono sto zele.
Pratice ih neka vrsta ”srece” koju su odavno zasluzuli sa svim onim postupcima koje oni prave.
Osobe rodjene u znaku jarca su ”pravi ljudi” oni koji postuju ljude i koji zele svima da pomognu, mnogi bi se trebali ugledati na njih…
RIBE


Ribe su znak koji ima veoma ”mirnu” prirodu, uvek su smirene i stalozene, uvek spremne da donesu neku racionalnu odluku.
Ali ribe zbog tog svog pristupa cesto ne mogu da ostvare neke svoje snove, zbog toga sto ne zele da urade nesto lose kako bi nesto ”dobili”.
Ribama je veoma vazno da sve ucine onako kako treba, a da pri tome ne povrede nikoga.
Ribe zele dobro svima, ribe nisu zavidne, nego vole da vide srecu i kod drugih ljudi, ne zele samo da one budu srecne.
A bas zbog toga, zbog tolike plemenitosti zvezde su im spremile nagradu…
Zvezde ce ih nagraditi sa jednom osobom koje ribe oduvek ”cekaju” onom sa kojom bi sreca u ljubavi bila moguca i dostizna.
Zvezde porucuju ribama da ce upoznati osobu koja ce im u potpunosti odgovarati koja ce im pomoci da ostvare sve svoje ciljeve u ljubavi.
Porucuju da ce ljubavni plan riba biti bolji nego ikada, i da ce ribe moci konacno da uzivaju.
Sem toga govore im da ostanu iste, da postupaju na isti nacin i govore da ih jos mnogo ”nagrada” ocekuje ako ribe ostanu ”dosledne” sebi i svojim principima.
Pokreće Blogger.