LEPA BRENA JE VIŠA NEGO ŠTO SMO TO MISLILI, MI ZNAMO DA JE KAMERA U STANJU IZDUŽITI, SMANJITI ILI PROŠIRITI OSOBU. NJENA STVARNA VISINA AKO NISTE ZNALI JE 180 CENTIMETARA.
Mnoge djevojke mogu da joj na dugim i vitkim nogama pozavide, čak i u tim godinama izgleda sjajno. Sve zahvaljujući stalnim treninzima, jer se trudi da pazi na ishranu. Lepa Brena često nosi jako uske i elegantne haljine.
A kada je Neda Ukraden u pitanju, mnogo niža je od Brene, ali je sa njenih 165 cm ne fali ništa u životu. Mnogo se trudi održati svoju vitku liniju iako je u sedmoj deceniji života. Otkrila je nedavno da stavi prostirku na pod, a potom ide na sklekove i trbušnjake.


Oko 34 ih napravi svakodnevno, kazala je pjevačica, a dodala je da radi vježbe koje su inače jako naporno i koje su prijeko potrebne njoj. Stalno radi, jer kako priznaje, slatko i tjestenina joj se odmah vide. Čim pojede nešto slatko, ne radi 30 nego 50 ili 60 trbušnjaka, kroz smijeh je kazala Neda Ukraden.
Pop diva, Jelena Karleuša je visoka također 180 centimetara, Goga Sekulić ima 182 centimetara, i spadaju među najvišim pjevačicama. Da li ste vi znali ovo za njih ili ne?


Ni Neda Ukraden ne djeluje tako niska kao što je možda prikazana na nekim fotkama, iako je u godinama, ona je opet srednje veličine za žensko.
Sandra Afrika je visoka 163 centimetra, sigurno kada se popne na štikle mnogo više izgleda nego što jest njena visina. Ona spada i u jednu od najzgodnijih na estradi.
Pokreće Blogger.