Lepa Brena u nedelju, 29. jula, održala je spektakularan koncert u jednoj budvanskoj diskoteci, nakon čega je sa porodicom i prijateljima ostala da uživa na Crnogorskom primorju, a mi vam donosimo ekskluzivne fotografije najveće folk zvezde!


Naime, dan nakon koncerta Brenu smo popodne uslikali kako sa Bobom Živojinovićem, sinom Viktorom i prijateljima uživa na ručku, nakon čega su se svi zajedno uputili ka jahti, a ubrzo nakon toga i isplovili iz luke. Brena i raspoložena ekipa uputili su se van Budve, u uvalu koja je nepristupačna za fotografisanje sa kopna, ali je naša ekipa uspela da napravi nikad viđene fotografije muzičke zvezde!


S obzirom na to da su jahtu usidrili daleko od gužve bilo je jasno da su se udaljili kako bi maksimalno uživali, čemu svedoči i to što se Brena opušteno kupala i ponašala baš kao da je niko ne gleda.
Nakon brčkanja u moru, jedinog tog dana s obzirom na to da je nešto kasnije pala kiša, Brena se istuširala na jahti, potom se presvukla, pa uprkos <!-- u tom trenutku lošem vremenu pokušavala da nabaci malo boje.
Pokreće Blogger.