Nije svaka žena ista i sa svakom nećete imati savršen brak, nego samo sa onom koja se lijepo ophodi prema vama, voli vas, poštuje, ali i zamišlja da i vi isto to radite. Moramo biti oprezni kada biramo svog životnog saputnika!
Postoje neke stvari koje rade samo žene koje su idealne za nas i na osnovu toga možemo da donesemo pravu odluku, oko koje se sigurno nikada u budućnosti nećemo pokajati.
Mi ćemo vam u ovom tekstu otkriti koje su to stvari, koje će uraditi samo žena kojoj je stalo do vas, pa takvu ženu trebate čuvati uz sebe, jer ćete s njom zaista da uživate.
Evo o kojim stvarima je riječ:
Poštuje vaše prijatelje i porodicu
Zamislite kako bi vam bilo s nekim ko ne poštuje vašu porodicu i da li bi mogli tako da funkcionišete kroz život!? Jako je bitno da pronađete osobu koja će da ima normalan odnos sa vašim prijateljima i porodicom, jer će i vama tada da bude mnogo lakše.


Ukazuje vam podršku
Bez obzira u kakvoj situaciji da se nalazite i šta god da vam treba, ona je tu za vas kako bi vas uvijek mogla saslušati, te ukazati i na savjet ako je to potrebno. Ne treba da postoji strah kada je u pitanju komunikacija sa partnerkom.
Poštuje vas
U svakoj vezi poštovanje je jako bitno i na tome treba da se radi. Kako bi ta veza funkcionisala ako između vas nema povjerenja!? Nikako i ne može da funkcioniše.
Jako vam je vjerna
Kada smo u vezi ne treba da se plašimo da l će nas nekada voljena osoba prevariti ili ne. Jednostavno moramo da budemo u nju sigurni, i znati da nam je vjerna.
Nisu joj materijalne stvari bitne


Ako je ona prava žena za vas, onda joj neće biti bitno šta je dobila z apoklon, koliko ste se potrošili i da li ćete joj kupiti sve što ona želi. Prava ljubav se dokazuje i na druge načine!
Uz vas je kako biste postali bolja osoba
Ako je tu s vama i pomaže vam kako biste se promijenili na bolje, onda to trebate da cijenite, jer ćete samo tako da se oslobodite ružnih stari i navika, koje su vam zagorčavale život.
Brine se o vama
Uvijek joj je bitno kako se vi u određenoj situaciji osjećate, o čemu razmišljate, te kada vam nešto iznese šta vi mislite o svemu tome. Na taj način se trudi da vaša veza opstane, što je zaista pohvalno.
izvor: http://www.bakini-slatkisii.com
Pokreće Blogger.