Skinuti ili ostaviti – pitanje je sad! (Foto: Pixabay)
1. “Nakon venčanja priznali smo si da imamo energije ili za seks ili za brojanje novca koji smo dobili. Odabrali smo novac.”
2. “Puno smo popili i premalo pojeli pa smo se onesvestili na krevetu čim su nam glave dotakle jastuk.”
3. “Moja supruga i ja bili smo u takvoj gužvi na svadbi da nismo stigli jesti. Konobari su nam sačuvali malo hrane. Kada smo se napokon dočepali svoje sobe, razmišljali smo samo o tome koliko smo gladni. Seli smo na krevet i navalili na hranu. Na kraju smo zadovoljno zaspali među ostacima rižota na posteljini.”


4. “Prvu bračnu noć nameravali smo provesti u sobi unutar hotela u kojoj je bila svadba. Moja je supruga prva otišla u sobu, i ubrzo zaspala od umora, te nije čula zvono mobilnog telefona. Zaboravila mi je dati rezervni ključ od sobe, pa sam hotelskog radnika zamolio da me puste unutra. Našli smo je kako spava poluobučena na stolici kraj kreveta s čašom šampanjca u rukama.”
5. “Nakon venčanja napravili smo malu zabavu u svojoj hotelskoj sobi za prijatelje i rođake. Pevali smo karaoke do 5 ujutro, jeli čips i pili vino. To je bila najbolja noć u mom životu.”


6. “Bili smo toliko umorni nakon svadbe da smo zaspali u krevetu u odeći. Nakon sat vremena sam se probudio s mučninom u želucu. Otrčao sam do WC-a, gde sam povraćao još nekoliko sati, a moja supruga mi je držala hladan peškir na potiljku i tako još jednom pokazala da je ona prava.”
7. “Supruga je sedila na podu ispred mene i gledala televiziju dok sam izvlačio 5 hiljada šnailca iz njene kose. Nakon toga smo zaspali.”
Izvor: Kurir
Pokreće Blogger.