Ne znam kako dalje da živim… Moja kćerka jedinica, moja princeza prije par mjeseci se udala za najvećeg ološa u gradu… SMEĆE OD ČOVJEKA. Moja princeza ima samo 18 godina i ček je zbog njega i školu napustila, a on… on ima 39 i dva braka iza sebe, više puta bio i u zatvoru… da sad ne nabrajam jer mogao bih do sutra.


Na sve načine sam pokušavao da je urazumim, ali nije išlo. Prošlog vikenda sam mog “zeta” vidio sa nekom drugom djevojkom u jednom restoranu, bili su prisni, držali se za ruke i tako to… sve to me mnogo povrijedilo, bila je to kap koja je prelila čašu, prišao sam mu, zgrabio pepelnicu sa drugog stola i udario ga sa leđa u glavu.


Zbog nanošenja povreda završio sam u pritvoru, a moja kćerka kada je saznala šta se desilo došla je u stanicu policije i dala iskaz kako sam ja više puta prijetio njenom muži, kako sam bolesno ljubomoran, kako ih svakodnevno uznemiravam i još mnogo takvih optužbi. Odrekla me se, ne želi više ni da me vidi ni da me čuje, a ja zbog nje sada čekam poziv sa suda, možda dobijem i koji dan zatvora… Ne znam gdje sam pogriješio u odgoju, trudio sam se maksimalno, život svoj posvetio samo njoj nakon što sam se razveo od njene.
Pokreće Blogger.