Related image
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor od 30 dana za Kristijana Golubovića, zbog oglašavanja na Fejsbuku, a u vezi sa učesnicom “Farme 6“ Tamarom Đurić. Golubović je uhapšen u utorak u Kraljevu, u jednom stanu. Portparol tužilaštva za visoko tehnološki kriminal (VTK) Tatjana Selukić rekla je da je pritvor predložen po svim zakonskim osnovima.
Razlozi za određivanje pritvoru su – opasnost od bjekstva, bojaznost da će lice ponoviti krivično djelo ili ga dovršiti, uticanje na svjedoke i uznemirenje javnosti. Goluboviću se na teret stavlja krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.


Njegov branilac Gvozden Grgur, koj je prisustvovao saslušanju, rekao je da je Golubović dao svoju izjavu tužiocu. Golubović je saslušan povodom poruke na Fejsbuku:
“Ona (Tamara Đurić) je zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smiju ni da je taknu, a kamoli da joj urade sve ono što zaslužuje“.
Golubovića inače čeka služenje kazne od osam godina zatvora zbog preprodaje heroina, ali je nedavno po četvrti put zatražio odlaganje kazne zbog zdravstvenih razloga.


Sud je naložio dopunu medicinske dokumentacije, kako bi odlučio o njegovoj molbi, koja samim podnošenjem odlaže izvršenje kazne. Golubovića čeka izdržavanje svega četiri godine u zatvrou, pošto je polovinu kazne već izdržao u pritvoru koji mu se uračunava u kaznu.
Dva puta je odlagao izvršenje zbog rođenja djeteta, a treći put krajem prošle godine zbog učešća na “Farmi” i obaveza prema produkciji tog realitija.
Ova vijest je iz 2016. godine, ali se ponovo povlači po medijima u Srbiji radi ovog slučaja oko Tamare Đurić, prenose društvene mreže.
Pokreće Blogger.