Slobodanu Radanoviću su pripisivane brojne afere, kako sa ženama tako i sa muškarcima, tokom boravka u rijalitiju “Zadruga”, dok se on sve vreme pravdao svojoj, sada već bivšoj, supruzi Kiji Kockar da je nije nijednom prevario pre dolaska na imanje u Šimanovcima, kada nije ostao imun na čari Lune Đogani.


Ipak, poslednja afera koja se pripisuje Radanoviću je ozbiljnija nego sve ostale, budući da se iz nje navodno čak i rodilo dete. – Javila mi se žena iz Novog Sada sa informacijom da je njena ćerka u aprilu rodila Slobino dete – otkrio je za Star Milan Milošević, nekadašnji Radanovićev cimer iz “Zadruge”. – Kako je tada tvrdila, Sloba se sa njenom ćerkom tajno viđao dva meseca, početkom prošlog leta i da je ona ostala u drugom stanju o čemu ga po saznanju nije obavestila. U aprilu ove godine mu je navodno rodila sina i dala mu je ime po Slobinom ocu Dušanu.


Ja sam zamolio gospođu da mi za tako ozbiljne tvrdnje pošalje dokaze, međutim, ona je jednostavno
rekla da ne sme da uradi to zbog ćerke koja ne želi da ispadne da preko deteta želi popularnost i publicitet. Ko zna, možda je stvarno istina, a možda i glupost – ogradio se od cele priče ipak Milošević. – Možda imam jednog vanbračnog sina u Pečuju – kratko je, uz osmeh, prokomentarisao ove navode Slobodan.
Pokreće Blogger.