Dragana Mirković je folkerka koja je kroz svoju karijeru uspjela da zaradi toliko para da sada živi lagodnim životom i uživa u njemu.
Dragana ističe da je kroz karijeru i život mnogo toga naučila.
“Naučila sam da nijedan dan nije isti, da je jedino pravilo da pravila nema i zato se trudim da svaki trenutak proživim punim intenzitetom. Znam da ima i loših ljudi i događaja, ali se trudim da to koliko god mogu izbjegnem i neutrališem. Borim se osmijehom, i zasad mi odlično ide”- iskrena je Dragana


Kaže da u svom životu ništa ne bi mijenjala, piše Blic.rs  jer svaki trenutak je bio onakav kakav je i trebalo da bude.
“Poenta života je da je svaki trenutak unikatan u tome i jeste sva draž. Svi lijepi trenuci, a bilo ih je nebrojeno i dalje žive u mom sjećanju, tako da nema potrebe ponavljati ih. Ali sam zato spremna za nove lijepe doživljaje” – dodaje slavljenica koja proslavila 50. godina.


Iako mnogo ne govori o svom privatnom životu, poznato je da Dragana ima supruga Tonija i sina i ćerku, Marka i Manuelu koji ne žele medijsku pažnju pa ih skoro nikada ne viđamo u javnosti. Rijedak je izvođač sa ovih prostora koji uz glas koji posjeduje, ima i dvorac nadomak Beča sa brojnom poslugom.

“Nemam problem da uradim bilo koji kućni posao, odrasla sam u porodici u kojoj smo bili naučeni da čovjek treba sve da zna da radi i da nijedan pošteni posao nije nešto čega se treba stidjeti. Naše brojne obaveze dovele su do toga da imamo izuzetno malo slobodnog vremena, a i to što preostane želim da posvetim najdražim ljudima” – dodaje Dragana, napominjući da joj nije strano da se lati bilo kojeg posla iako ima brojno ljudstvo koje je za to zaduženo u dvorcu.
Uživa u raskoši , okružena zlatom i ljubavlju svojih najbližih.
Pokreće Blogger.