Slušali su bučne svađe komšije, a policajci su odmah došli nakon njihovog poziva, provalili su im u kuću i nisu mogli da vjeruju svojim očima šta su vidjeli. Na jugu Njemačke je policija morala da interveniše blokirati jer je navodna svađa u porodici.
Ipak, kada je ušla policija, zatečena je ostala jer muškarac se nije svađao sa svojom ženom, nego se svađao sa papagajem. Ovaj čovjek koji živi u mjestu Lerah koje se nalazi u neposrednoj blizini granica sa Švicarskom je pozvao policiju da bi prijavio nasilje u stanu koji se nalazi do njegovog.


Ubrzo je policija došla u stan, a tamo se odvijala jedna bučna i žustra svađa, policajci su ostali u čudu. Potom je utvrdila kako je rasprava izbila između mladića koji ima samo 22 godine i njegovog papagaja. Rekao je kako ga je papagaj nervirao, a nije njegovg ,nego od djevojke koja je živjela s njim. Nije ostao dužan mladću papagaj, pa je tako svaki put na njegovu viku uzvraćao sa glasnim zvucima, to je mnogo preplašilo komšije.


Papagaj ne zna da priča, ali laje kao pas su policajci napisali u izvještaju. Policija je bez kažnjavanja i hapšenja otišla obzirom da u ovom slučaju nije bilo uopšte povrijeđenih.
Da li vi imate nešto da kažete, da li ste vi nekada imali neki sličan slučaj kao ovaj čovjek sa papagajem? Pišite nam vaša iskustva, vjerujemo da će biti zanimljiva i našim ostalim ljudima koji ovo prate. Hvala što nas pratite, dragi naši, tu smo kao i uvijek da se družimo sa vama
Pokreće Blogger.