Pop pevačica Maja Nikolić i folk pevač Miloš Bojanić ulaze u “Zadrugu 2”, gde će se svim silama potruditi da zagorčaju život ostalim zadrugarima. – Maja Nikolić je čak demantovala da će ući u “Zadrugu 2” i na svom Instagramu napisala kako od toga nema ništa. Kada je ipak čula da bi se sa njom na imanju u Šimanovcima mogao naći i njen stari drug iz rijalitija Miloš Bojanić, pevačica je bez razmišljanja pristala da bude unutra zajedno sa njim.


Njih dvoje su bili glavni provokatori u rijalitiju “Dvor” i rijalitiju “Farma”, gde su pre nekoliko godina zajedno učestvovali. Nisu se odvajali, pa je bilo momenata kada su spavali u istom krevetu. Maja i Bojanić su tada mnoge izveli iz takta, između ostalih Ivana Firčija i Ivana Ivanovića Đusa, koji su zbog napada na folkera bili diskvalifikovani iz rijalitija – kaže dobro upućen izvor koji dalje navodi da Maja i Miloš neće imati milosti prema novim učesnicima. – Njih dvoje su se našli na ručku posle dužeg vremena, gde su evocirali uspomene na dane kada su zajedno harali po rijalitijima. Maja je obećala Milošu da će se držati njega ma kako bude i šta bude.


Dogovor je pao na to da budu udruženi i da uništavaju živce drugima onako kako samo oni to znaju i umeju. Oni će praviti razne smicalice i čarke. Oboje već uveliko prikupljaju informacije iz života ostalih takmičara koji ulaze u “Zadrugu 2” da bi imali čime da ih povređuju i uništavaju im živce – završava dobro obavešten izvor.
Pokreće Blogger.