Vladimir Grdanović (37) iz sela Lučica kod Požarevca u petak je oko 15 časova ubio svoju ženu Jelenu (37), a onda je sjeo u automobil i poginuo u saobraćajnoj nesreći.
Reporter Kurira danas je na mjestu stravičnog masakra zatekao šokirane mještane koji kažu da ovakvu tragediju ne pamte. Nezvanično, par je u petak otišao u Požarevac u Centar za socijalni rad da se dogovori oko starateljstva nad dvanaestogodišnjim sinom, pošto su bili u procesu razvoda.


Međutim, po povratku kući između njih je izbila žestoka svađa, a Vladimir, inače po zanimanju medicinski tehničar, potegao je kuhinjski nož i izmasakrirao suprugu. Poslije toga je sjeo u kola, zakucao se u kamion i poginuo.
Iz policije navode da će istraga utvrditi da li je Grdanović želio da se ubije ili se saobraćajka desila slučajno. Tijelo nesretne Jelene otkrili su članovi porodice koji su se zabrinuli pošto dugo po njihovom povratku iz Požarevca nisu uspjeli da ih dobiju na telefon.


“Čuo sam da se desilo ubistvo, ali ne poznajem počinitelja. Ne pamtim da se nešto slično desilo u ovom selu, ali za sve postoji prvi put. Vjerovatno su u pitanju ljudi koji su imali mnogo problema”, rekao je za Kurir jedan od žitelja Lučice.
Preuzeto sa: https://www.kurir.rs/


Pokreće Blogger.