Tajanstveni udvarač ubijene pjevačice Jelene Krsmanović nedavno je priveden na saslušanje u beogradsku policiju gdjje je pao na poligrafu! Beogradska policija otkrila je muškarca koji se udvarao pjevačici Jeleni Krsmanović nekoliko mjeseci prije nego što je ona svirepo ubijena u borčanskom naselju Crvenka.


– Na poligrafu nije prošao nekoliko pitanja koja se tiču njegovog odnosa prema pokojnoj Jeleni, ali za sada nema indicija da je on izvršio ubistvo – kaže izvor upućen u istragu.
Tajanstveni udvarač, vlasnik je jednog nedavno otvorenog beogradskog hotela, važi za osobu sklonu konfliktima i stalno je okružen sumnjivim nabildovanim momcima, a sa Jelenom ga je upoiznala njegova konobarica.


– On je bio u emotivnoj vezi sa konobaricom i preko nje je upoznao Jelenu. Ubrzo je počeo da se udvara Jeleni, ali ga je ona konstatno odbijala. Policija sada pokušava da otkrije šta se tu sve dešavalo, pogotovo što postoje saznanja da se tajanstveni udvarač, ljut zbog toga što Jelena nije prihvatila njegovo udvaranje, osvetio svojoj konobarici. Šta se između njih dešavalo pitanje je istrage, ali u jednom momentu su momci iz okruženja tajanstvenog udvarača konobaricu nasilno stavili u gepek automobila, odvezli je na skrivenu lokaciju, gdje su joj prijetili, čak je i povrijedili. – kaže izvor.
(SrbijaDanas)
Pokreće Blogger.