Udala sam se prije mjesec dana i obzirom da živimo u porodičnoj kući mog muža svakodnevno, tačnije svaku noć slušam svekrvine uzdisaje, jecanja i krikove oduševljenja. Malo sam se razočarala jer moj svekar svaku noć zadovoljava svekrvu, a moj muž kao da mu je 100 godina, ništa jednom dva puta sedmično i to onako na brzinu, radi reda… važnije su mu igrice i kladionica.


Zbog svega počela sam da maštam o svekru iako je skoro 30 godina stariji od mene. Grozno, nekada se sama sebi gadim, ali imam 18 godina i prosto sam napaljena 24 sata dnevno. Juče smo ostali sami u kući i ja sam bez oklijevanja, bez razmišljanja ušla u dnevnu sobu gdje je svekar već bio, svukla sve sa sebe i rekla da želim da vodim ljubav sa njim. Gledao me


zbunjeno, a onda mi rekao da se obučem i izađem iz sobe, te da nikome ništa neće reći. Ja sam tada bez i jedne riječi uzela svoju košulju sa poda i počela da je derem, a onda sam svojim noktima počela da sama sebe grebem. Kada me pitao šta to radim, rekla sam mu da se spremam… SPREMAM SE DA ODEM DA TE PRIJAVIM DRAGI MOJ SVEKRE… i tako raščupana, izgrebana i poderana krenula da izađem iz sobe. Skočio je i na dva koraka stigao do mene. Prvo mi je opalio takva dva šamara da sam pala na pod, a onda…. onda je počeo da mi radi ono što sam danima maštala. Vjerujte mi… nevinost sam izgubila sa 14 godina, ali kao da sam bila nevina kada je počeo da me.. znate već šta. Bol i nelagoda koju sam osjećala je ništa naspram zadovoljstva koje sam doživjela. UH KAKO JE LIJEPO BITI ŽENSKO!
Izvor: (komicnistatusi.rs)
Pokreće Blogger.