Ana Riči (25) iz Ohaja je optužena da za ubistvo, ubistvo iz nehata, zločinački napad i ugrožavanje bezbednosti deteta, posle smrti Ostina, dečaka koji je imao samo 4 godine.
Prema tvrdnjama tužilaca, ova maćeha je držala dete u ključaloj vodi, zbog čega je završio u bolnici gde je proglašen mrtvim posle gubitka velike količine krvi i tečnosti.
Ovaj užasni zločin se dogodio u martu, a telo dečaka je otkrio njegov otac Robert Riči koji je odmah pozvao policiju. Nesrećni čovek je jecao i pokušao da ga oživi, ali je dečak već bio mrtav.


Otac je rekao policiji da je poslednji put video svog sina pre nego što je njegova žena nameravala da ga stavi u “toplu kupku”. Međutim, istražitelji tvrde da je “topla” blaža reč za vodu koja je stvorila opekotine dečaku.
Robert misli da je ovakav potez bio neka vrsta kazne koja je trajala 25 minuta. Koža dečaka je bukvalno bila spaljena do te mere, da mu je bukvalno visila sa tela.
Koža mu je spadala sa nogu, a i dosta je iskrvario, međutim, ova žena nije tražila medicinsku pomoć već mu je samo obukla pidžamu i čarape i stavila ga u krevet. Da je Ostin bio odvezen u bolnicu na vreme, možda bi i preživeo!


Otac je čuo svog sina kako plače tokom noći ali mu supruga nije dozvolila da ga obiđe i ignorisala je šta se dešava.
Prema navodima advokata, Ana se ponaša kao da nije uradila ništa strašno, a ukoliko bude osuđena može da se suoči sa kaznom od 15 godina zatvora.
Pogledajte video:

Izvor: independent.co.uk
Pokreće Blogger.