SAŠA POPOVIĆ JE OTKRIO SVIMA DA NEĆE VIŠE NJEGOVA PORODICI BITI VLASNIK ZA DVIJE GODINE, ODNOSNO NEĆE BITI VEĆINSKI. MNOGO JE OVO IZNENADILO, ZANIJEMILI SU SVI.
Za neke dvije, jedna američka firma će preuzeti na sebe 100% vlasništvo nad Grandom, ali će na čelu ove produkcije i dalje biti Saša Popović, sada je Saša 51% vlasnik, a 49% američka firma.
Rekao je Saša da su Suzanina i njegova djeca dio te priče, odnosno voljeli bi da produže zaostavštinu, vidjeti će i na koji način će to odraditi. Saša Popović je inače dobio u ovom braku sa SUzanom Jovanović Aleksandru, prihvatio je svoje dijete i sina SUzane, Danijela, kojeg je ona u prvom braku dobila.


Prije nekih dva mjeseca, kuća Saše Popovića je opljačkana, vila u naselju Bežanijska Kosa je bila na meti lopova, oštetili su ga tada lopovi za nekih stotinu hiljada eura.
Odnijeli su satove, nakit, dijamante i pištolje, kao i novac, a kako smo saznali, na ime Suzana Jovanović je bio pištolj, koja legalno posjeduje ovo vatreno oružje. Koristili su pištolj da se otvori sef, nekoliko vrijednih stvari su uzeli iz njega.


Suzana je rekla policiji da je u sefu bilo pet lančića, bili su od bijelog i žutog zlata, bilo je tu osam ili devet dukata, a osam roleksa, privjesaka, brilijante su ukrali, kao i dio novca. Oko stotinu hiljada eura je bila šteta, a jedan izvor blizak policiji je rekao da su vrata bilja otključana, lopov je preskočio ogradu, imali su otključana vrata.
Šta vi mislite o ovome dragi?
Pokreće Blogger.