Pjevačica Danijela Stoiljković Ella (35), koju je smrtni slučaj spriječio da uđe na „Farmu 6“, jučer je na Svetoilijskom groblju u Leskovcu sahranila supruga Aleksandra Saše Stoiljkovića (45). Njen muž, podsjećanja radi, preminuo je pošto ju je ispratio u karantin pred sam ulazak u rijaliti.
Naime, Aleksandar je suprugu dovezao u Šimanovce, poželio joj mnogo uspjeha i sreće, uz napomenu da istraje jer ima njegovu apsolutnu podršku.
Samo deset minuta kasnije preminuo je od srčanog udara.


Pošto je ostavio suprugu, on je krenuo automobilom nazad ka Beogradu, ali je još u Šimanovcima stao na pumpi da bi kupio sok. Prilikom izlaska s pumpe je pao. Hitna pomoć je ubrzo došla, ali ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. Aleksandar i Danijela bili su zajedno od njene 18. godine. Važili su za idiličan i skladan par.


Na njegovom posljednjem ispraćaju do vječne kuće bilo je mnogo poznatih lica iz svijeta fudbala, rukometa, košarke, sa pozorišne scene i estrade. Tuga i jecaj uslijedili su kada su se pored odra pojavili Sašini najmiliji. Supruga Ella, skrhana od bola, nijemo je posmatrala kovčeg, dok su ga njegovi najbolji drugovi unosili u crkvu na opelo.
Među onima koji su došli da se oproste od ovog mladog čovjeka bilo je i poznatih biznismena i političara.
Pokreće Blogger.